Özil klar för United(?)


Den tyska play-makern har varit på Sir Alex radar sedan VM slutade, och nu är han klar för United enligt en källa från 'DailyMail', detta är alltså inget säkert utan endast en källa. Ryktena fick nytt liv igen efter att han (Mesut Özil) blivit uppsatt på Manchester Uniteds officiella hemsida. Klubben har fortfarande inte bekräftat övergången, det är endast hans profil på hemsidan som har förstärkt ryktena.

Jag är både för och emot övergången, faktum är att Sir Alex har en fullt förberedd trupp för kommande säsong, och frågan är om det då blir för många spelare i truppen? Unga talanger finns det gott om, i detta transfer-fönster har United förstärkt med ytterligare en spelare på vardera position- men ingen ny målvakt. Van Der Sar börjar se slutet på sin karriär som Sir Alex förlängde när han värvade honom år 2005. I höst fyller han inte mindre än 40 år och United har enligt mig ingen tillräckligt stark ersättare, Kuszczak är fortfarande inte på den nivån och Ben Foster såldes för inte så länge sen- en målvakt måste värvas!

Özil skulle vara ett tillskott för i stort sett vilket lag som helst men de röda har en tillräckligt bra trupp för att utmana om alla titlar som finns där ute, och VI ska ta dom- med eller utan Özil!

Mesut har även linkats samman med Barcelona, Chelsea och Real Madrid.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0